Łopatka pieczona w cebuli
Łopatka pieczona w cebuli
Łopatka pieczona w cebuli smakuje równie dobrze na gorąco, jak i na zimno. Jest to ulubione danie naszego Łukasza, który zawsze domaga się większej ilości cebuli :) Obowiązkowo, jako dodatek musi być surówka z białej rzodkwi. Składniki: -ok. 2 kg łopatki -10 cebul -marynata: 3 l wody 15 dkg soli kilka listków laurowych po kilka stłuczonych ziaren pieprzu, ziela angielskiego i kolendry 3 posiekane na drobno ząbki czosnku &... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny
Autor
Maminek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
marynaty, surówka, mięso, papryka, surówka z białej rzodkwi, mięsa pieczone, dania na gorąco
Inne przepisy z Maminek kulinarny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję