Filet z piersi kurczaka, pieczony w rękawie

Filet z piersi kurczaka, pieczony w rękawie

Filet z piersi kurczaka, pieczony w rękawie

Kruche, delikatne i soczyste drobiowe mięso.     Składniki: -duży, podwójny filet z piersi kurczaka (u nas ok. 1 kg) -solanka:               1,5 l wody               7 dkg soli               po kilka ziaren ziela angielskiego, pieprzu, kolendry (stłuczone)               kilka listków laurowych               pokrojone drobno 2 ząb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny

Autor

MaminekMaminek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mięso, drobiowe, pierś kurczaka, pierś, piersi, kurczak, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, soczysta pierś z kurczaka, mięsa pieczone, kurczak z czosnkiem, kurczak z papryką , kurczak w miodzie, kurczak pieczony, zapiekany kurczak

Inne przepisy z Maminek kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.