Paluszki z indyka z fasolką szparagową i ziemniaczkami skropione olejem arganowym.

Paluszki z indyka z fasolką szparagową i ziemniaczkami skropione olejem arganowym.

Paluszki z indyka z fasolką szparagową i ziemniaczkami skropione olejem arganowym.

Moje dziecko pierwsze co łapie za mięsko ;) Malutki mięsożerca ♡ Dlatego też staram się, aby jadł mięsko, nie codziennie ale przynajmniej 3 razy w tygodniu. Ma 9 mięsiecy. Potrawę dodatkowo wzbogaciłam o olej arganowy, świetne źródło zdrowia, dostępne w sklepie internetowym MarokoSklep . Potrzebujemy: 1 "kotlet" z piersi z indyka szczypta pieprzu ziołowego 4 sztuki fasolki szparagowej żółtej i zielonej i mały ziemniak kilka kropel oleju arganowego Efas Indyczą pierś oprószamy pieprzem ziołowym i wkładamy do rę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MamaOskarka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.