Naleśniki Nadziewane Gotowanym Mięsem i Warzywami
Naleśniki Nadziewane Gotowanym Mięsem i Warzywami
Często zostają nam warzywa i mięso z rosołu lub wywaru który wykorzystujemy go barszczu czy gotowania. Zamiast to wyrzucać można przygotować naleśniki faszerowane gotowanym mięsem i warzywami. Ja wykorzystuje warzywa i mięso królika na których gotowałam barszcz czerwony. Składniki na około 8 dużych naleśników: 1,5 szklanki mąki 2,5 szklanki mleka 2 łyżki oliwy 2 jajka szczypta solio szczypta cukru Pozostałe składniki: ugotowane warzywa – marchewka, pietruszka, seler, burak ugotowane mięso np. królik 1 jajko ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mama Gotuje
Autor
metztil
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
naleśniki, naleśnik, warzywa, mięso, ciasto, ser, barszcz, królik, ser żółty, burak, marchewka, roladki, barszcz czerwony, rosół, seler, buraki, naleśniki z warzywami, dania mięsne, ciasto na naleśniki, warzywa na patelnie, jajka nadziewane, jajka z farszem, jajka faszerowane , ciasto z masa, ciasta z masa, smażony ser
Inne przepisy z Mama Gotuje
Dodaj komentarz