Naleśniki Nadziewane Gotowanym Mięsem i Warzywami

Naleśniki Nadziewane Gotowanym Mięsem i Warzywami

Naleśniki Nadziewane Gotowanym Mięsem i Warzywami

Często zostają nam warzywa i mięso z rosołu lub wywaru który wykorzystujemy go barszczu czy gotowania. Zamiast to wyrzucać można przygotować naleśniki faszerowane gotowanym mięsem i warzywami. Ja wykorzystuje warzywa i mięso królika na których gotowałam barszcz czerwony. Składniki na około 8 dużych naleśników: 1,5 szklanki mąki 2,5 szklanki mleka 2 łyżki oliwy 2 jajka szczypta solio szczypta cukru Pozostałe składniki: ugotowane warzywa – marchewka, pietruszka, seler, burak ugotowane mięso np. królik 1 jajko ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mama Gotuje

Autor

metztil

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, naleśnik, warzywa, mięso, ciasto, ser, barszcz, królik, ser żółty, burak, marchewka, roladki, barszcz czerwony, rosół, seler, buraki, naleśniki z warzywami, dania mięsne, ciasto na naleśniki, warzywa na patelnie, jajka nadziewane, jajka z farszem, jajka faszerowane , ciasto z masa, ciasta z masa, smażony ser

Inne przepisy z Mama Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.