Pasta z kaszy gryczanej i pieczarek (bezmięsny pasztet)

Pasta z kaszy gryczanej i pieczarek (bezmięsny pasztet)

Pasta z kaszy gryczanej i pieczarek (bezmięsny pasztet)

Przepis na : śniadanie

Składniki (na ok. 4 bułki):25 g kaszy gryczanej (1/4 torebki)100 g pieczarek (dwie duże)1 jajko 1 ząbek czosnku1/4 cebuli (16 g)1 łyżka olejusól, pieprz Przygotowanie: 1. Ugotuj kaszę gryczaną (porada jak gotować kaszę gryczaną) 2. Na oleju podsmaż cebulkę i pieczarki (smaż, aż woda całkiem odparuje), pod koniec dodaj posiekany czosnek. 3. Ugotuj jajko na twardo i poczekaj aż wszystko ostygnie.4. Połącz składniki. Dodaj soli, pieprzu według uznania.5. Wszystko razem zblenduj. Polecam z ogórkiem kiszonym l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malowane smakiem

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.