PIEROGI Z FARSZEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY

PIEROGI Z FARSZEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY

PIEROGI Z FARSZEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY

Te pierogi robiła Pani Magda Gessler w jednym odcinku "Kuchennych Rewolucji".Postanowiłam wypróbować te pierożki i powiem wam ze wyszły bardzo pyszne.Ciasto jest mięciutkie i fajnie się lepi pierogi.Farszem w tych pierogach jest biała kiełbasa,czosnek,cebula.  SKŁADNIKI Ciasto:  3 szklanki mąki pszennej (szklanka 250ml) 2 szklanki wrzącej wody łyżeczka soli 7 łyżek oleju Farsz: ok.400g białej kiełbasy cebula 2 ząbki czosnku pieprz masło do podsmażenia cebula masło klarowane WYKONANIE Zaczynamy od przygotow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mała w garnku miesza

Autor

MurenaMurena

pozytywnie zakręcona mama miłośniczka zdrowej kuchni ,uwielbiam przyrodę i podróże.Ostatnio odkryłam swoją nową pasję - szydełkowanie :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, kiełbasa, ciasto, biała kiełbasa, wieprzowina, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, fajne ciasta, proste i szybkie ciasto, proste ciasto, szybkie ciasto

Inne przepisy z Mała w garnku miesza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.