Kremowy torcik z mango wegański, bez cukru, bez glutenu – Kolejna, pyszna „ Zdrowa Środa ” z deserem fit. Tym razem ze smacznym torcikiem przygotowanym na spodzie z daktyli, orzechów włoskich oraz kremie zrobionym z orzechów nerkowca i mango. Deser jest bardzo sycący, kremowy i prosty w przygotowaniu, potrzebujemy do niego tylko blendera. Polecam… Kremowy torcik z mango wegański, bez cukru, bez glutenu Składniki: Spód: 70g orzechów włoskich 70g wiórków kokosowych 100g suszonych daktyli 1/4 szklanki kakao... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...