Dziś zapraszam Was na szybką, smaczna i bardzo prostą zupę z cukinii z fasolą. Ja poszłam na łatwiznę i użyłam fasoli z puszki, a Wy zróbcie jak wam pasuje. Polecam:) Składniki : 1,5 L bulionu 2 cukinie 2 puszki drobnej fasoli 1/2 puszki zielonego groszku 1-2 marchewki 1 cebula 150 ml śmietany 12% masło natka pietruszki sól, pieprz Wykonanie: Cebulę pokroić w półksiężyce, a marchewkę i cukinię w kostkę. W garnku rozgrzać tłuszcz i zeszklić cebulę, dodać marchewkę, chwilę przesmażyć... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.