Mule po marynarsku ( moules marinières), małże na białym winie.

Mule po marynarsku ( moules marinières), małże na białym winie.

Mule po marynarsku ( moules marinières), małże na białym winie.

Mule po marynarsku ( moules marinières), małże na białym winie. Mule po marynarsku ( moules marinières), małże na białym winie. Dania Kolacja , Przystawki Kuchnia Francuska Porcje 2 osoby Czas przygotowania 20 minut Czas gotowania 6-8 minut Czas oczekiwania 25 minut Składniki 1 kg mule 2 szt szalotki 2 szt ząbek czosnku 1 szt papryka chilli 3 łyżki oliwa 100 gram masło 200 ml białe wino 1 pęczek natka puetruszki Sposób przygotowania Mule płuczemy pod bieżącą wodą i w razie potrzeby oczyszczamy szczoteczką. Usuwamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu lysygotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.