CHLEBKI FIŃSKIE ŻYTNIE Z MĄKI PEŁNOZIARNISTEJ 2000

CHLEBKI FIŃSKIE ŻYTNIE Z MĄKI PEŁNOZIARNISTEJ 2000

CHLEBKI FIŃSKIE ŻYTNIE Z MĄKI PEŁNOZIARNISTEJ 2000

C HLEBKI FIŃSKIE ŻYTNIE Z MĄKI PEŁNOZIARNISTEJ 2000 Chleb żytni z mąki pełnoziarnistej 2000 na zakwasie nie jest najtrudniejszym chlebem do wypieku, ale wymaga więcej czasu na przygotowanie. Zaraz po upieczeniu konsystencja chleba jest lepka, ale już po dniu jest bardziej sucha, a wypiek zaskakuje smakiem i aromatem. Ze względu na użycie mąki 2000, nie podnosi poziomu glukozy we krwi. Jest więc idealny dla osób z insulinoopornością, odżywiających się z niskim indeksem glikemicznym i osób na diecie. Zaczyn d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu lysygotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.