Pasta z wędzoną makrela z majonezem z tofu

Pasta z  wędzoną makrela z majonezem z tofu

Pasta z wędzoną makrela z majonezem z tofu

Przepis na : śniadanie

Potrzebne składniki:   2 jajka od szczęśliwej kurki 1 makrela wędzona 5 łyżek domowego majonezu z tofu (przepis znajdziesz  tutaj ) 0,5 pęczka szczypiorku 3 ogórki kiszone sól ziołowa biały pieprz Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę. Makrelę rozdzielamy na kawałki i oczyszczamy z ości. Ogórki kroimy w kosteczkę. Jajka mieszamy z ogórkiem, makrelą, dodajemy majonez pieprzymy solimy, posypujemy szczypiorkiem.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.