Ser zgliwiały i zasmażony

Ser zgliwiały i zasmażony

Ser zgliwiały i zasmażony

Przepis na : śniadanie

Na wstępie bardzo przepraszam czytelników ale w tym miesiącu mam bardzo dużo spraw prywatnych dlatego w styczniu może być mało wpisów. Obiecuję jednak mimo wszystko dodawać je jak najczęściej a od lutego wznowić regularne pisanie.  Następny przepis przewiduję na sobotę :). Dziś bardzo prosty przepis na ser czy też twaróg zgliwiały. Przy użyciu sody oczyszczonej nie śmierdzi on w fazie smażenia więc spokojnie można się w to bawić w domu :) Składniki kostka twarogu co najmniej pół-tłustego bądź tłustego ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lubczyk i Wanilia

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.