czas przygotowania: 30 minut Naleśniki robię średnio cztery razy w tygodniu. Mój synek, jak każde dziecko, uwielbia je. Skoro jestem już „zmuszona” do tak częstego smażenia naleśników, to chociaż sobie tę czynność urozmaicam, za każdym razem robiąc je z innej mąki, dodając inne przyprawy, wymieniając napoje roślinne, a czasami robiąc je w wersji wegańskiej bez jajek. Zawsze dokładam do nich dużą porcję warzyw – kiedy robię je w wersji wytrawnej, nie żałuję owoców – gdy mają być na słodko. Dzisiaj zaproponow... czytaj dalej...
Jestem dyplomowanym dietetykiem i od ponad 10 lat udzielam porad dietetycznych. Jestem właścicielką Poradni Dietetycznej „hälsa” i niestrudzoną propagatorką zdrowego i jednocześnie smacznego jedzenia. Możesz mnie kojarzyć z mojego autorskiego programu telewizyjnego „Pożegnanie z wagą”. Prowadzę bloga kulinarnego lookingforcooking.pl