Kurczak zagrodowy na luzie

Kurczak zagrodowy na luzie

Kurczak zagrodowy na luzie

Faszerowany kurczak świetny na ciepło do obiadu jak i na zimno do kanapek. Alternatywa do sklepowych wędlin. Luzowałam całego kurczaka po raz pierwszy. Zajęło mi to 30 minut i wcale nie jest to takie trudne jakby mogło się wydawać. Nadzienie można skomponować w/g własnego pomysłu, jednak jego ilość powinna być zbliżona do tej, którą proponuję. Jest w sam raz do tej wielkości kurczaka. Kurczak faszerowany Potrzebujemy Kurczak zagrodowy około 2kg Nadzienie do kurczaka 400g zmielonej piersi z indyka, 2 jajka, 2-3... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Leśny Zakątek

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Autor

DanaDana

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, piersi, pierś, indyk, pierś z indyka, tarta, mielone, bułki, sosy, kurczak pieczony, kanapki, obiad, kotlety mielone, udka , szpinak, kotlety, kotlet, mięso, kasza, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, piersi z kurczaka faszerowane, dania z kurczakiem, udka z kurczaka, dania z piersi kurczaka, jajka faszerowane , mięso mielone, jajka z farszem, pieczone udka, mięsa pieczone

Inne przepisy z Leśny Zakątek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.