Schab faszerowany warzywami

Schab faszerowany warzywami

Schab faszerowany warzywami

Propozycja na tak zwane danie jednogarnkowe - schab pieczony z warzywami. Duże danie dla całej rodziny - na co dzień i od święta. Składniki: ok 1,3 kg schabu bez kości, pół dużej cukinii, 3 duże pieczarki, średniej wielkości cebula, pół papryki żółtej, pół papryki czerwonej, kilka obranych ząbków czosnku, sól, pieprz majeranek Przygotowanie: Schab oczyszczamy z błon i nadmiaru tłuszczu. Nacinamy, ale nie do końca na plastry około 2 cm. Dokładnie solimy i pieprzymy, również w nacięciach. Pieczarki, cebulę, cukinię, pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.