Potrawka wege w stylu indyjskim
Potrawka wege w stylu indyjskim
Potrawka z bakłażanem, fasolą, ciecierzycą z sosem Pomidorowym Tikka Masala - to pyszne, rozgrzewające i szybkie jesienne danie. Składniki: 1 mały bakłażan, 80 g ciecierzycy z puszki, 80 g fasoli czerwonej z puszki, sos Patak's Pomidorowy Tikka Masala ryż, jogurt naturalny, posiekana natka pietruszki lub kolendra, sól do bakłażana, 2 łyżki masła Przygotowanie: Bakłażana kroimy w plastry ok 2 cm . Posypujemy solą z obu stron, zostawiamy na 10-15 minut, następnie za pomocą ręcznika papierowego odsączamy sok, pozbęd... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje
Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Lena Gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, pasta, czerwona fasola, potrawka, danie jednogarnkowe, curry, fasolka
Inne przepisy z Lena Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję