Udka pieczone na czerwonej kapuście ze słodkimi jabłkami - pyszne połączenie. Podajemy z kaszą. Składniki: 3 udka z kurczaka, pół główki czerwonej kapusty, 2-3 jabłka, sól, pieprz, 2 łyżki przyprawy do kurczaka po staropolsku. Przygotowanie: Kapustę szatkujemy. Jabłka kroimy na ćwiartki, usuwamy pestki. Kurczaka posypujemy przyprawami. Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy kapustę, jabłka i kurczaka na wierzch. Pieczemy pod przykryciem w temperaturze 200 stopni przez około 35 minut - do miękkośc... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...