Papryka faszerowana serkiem i łososiem

Papryka faszerowana serkiem i łososiem

Papryka faszerowana serkiem i łososiem

 Podłużna, słodka, czerwona papryka faszerowana serkiem i łososiem to świetna propozycja na przekąski imprezowe! Składniki: dwie podłużne czerwone papryki, 100 g wędzonego w plastrach łososia lub pstrąga łososiowego, 150 g sera sałatkowego, 170 g serka śmietankowego kanapkowego, pęczek szczypiorku, pieprz Przygotowanie: Z papryki odcinamy kawałek góry - aby usunąć nasiona. Serki mieszamy razem z łososiem pokrojonym na małe kawałki, dodajemy pieprz do smaku. Faszerujemy papryki - dobrze dociskając, aby... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.