Kurczak w botwince i kapuście na pateli WOLL

Kurczak w botwince i kapuście na pateli WOLL

Kurczak w botwince i kapuście na pateli WOLL

Zapraszam Was po nowy przepis na kurczaka przygotowanego z użyciem patelni WOLL Diamond 28 cm - pyszny filet w botwince i kapuście, z dodatkiem śmietany - idealne danie na wiosenny obiad. Składniki: pęczek botwinki z dwoma buraczkami, 150g młodej kapusty, 500 g filetów z kurczaka (dwa filety), 250 ml bulionu, 200 ml śmietany 30%, pęczek koperku, sól, pieprz, kilka kropel oleju Przygotowanie: Filet z kurczaka kroimy po długości na dwie części. Posypujemy z każdej strony solą oraz pieprzem. Smażymy na niewielkiej i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.