Frittata ze szpinakiem, papryką i szynką

Frittata ze szpinakiem, papryką i szynką

Frittata ze szpinakiem, papryką i szynką

Przepis na : śniadanie

 Frittata z dodatkiem świeżego szpinaku, papryki, pieczarek, szynki, sera żółtego i sałatkowego! Pyszna propozycja na weekendowe śniadanie dla całej rodziny - jest bardzo sycąca. Smakuje na ciepło zaraz po wyjęciu z pieca, ale także na zimno następnego dnia. Potrzebna będzie Wam patelnia z odczepianą rączką. Składniki: na patelnię 28 cm: 6 jajek, 200 g szpinaku baby, pół czerwonej papryki, 4 pieczarki, 200 g szynki konserwowej, ząbek czosnku, garść starego żółtego sera, 100 g sera sałatkowego lub fety,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję