Ciastka francuskie z budyniem i owocami

Ciastka francuskie z budyniem i owocami

Ciastka francuskie z budyniem i owocami

Przepis na : deser

Kruche słodkości z budyniem i owocami do kawy. Szybkie i łatwe w przygotowaniu. Składniki: opakowanie ciasta francuskiego, 3 łyżeczki proszku budyniowego waniliowego/śmietankowego, 250 ml mleka, łyżka cukru, 4 łyżeczki nutelli, 4 łyżeczki dżemu porzeczkowego, owoce: kiwi, mandarynka, cukier puder do posypania, jajko Przygotowanie: Ciasto francuskie dzielimy na 8 części. zawijamy brzegi ciasta - jak na obrazu poniżej.  Układamy na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Budyń rozrabiamy w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.