Przepis na : obiad
Kurczak po luizjańsku Nigdy nie dość przepisów na obiad z piersią kurczaka , prawda? :) Dzisiejszy kurczak po luizjańsku jest przepyszny i bardzo prosty w przygotowaniu, zwykła pierś smakuje tu zupełnie inaczej niż zwykle. Mój kurczak po luizjańsku ma wyraźnie wędzony aromat od słodkiej wędzonej papryki, jest delikatnie słodko-kwaśny od miodu i soku z cytryny, a samo mięso jest mięciutkie i soczyste. Pierś z kurczaka połączyłam tu z cukinią i papryką, ale jeśli wolicie, możecie użyć samej papryki. Świetni... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...