Ciasto Arkadia bez pieczenia / Peach and Mascarpone No Bake Cake

Ciasto Arkadia bez pieczenia / Peach and Mascarpone No Bake Cake

Ciasto Arkadia bez pieczenia / Peach and Mascarpone No Bake Cake

Ciasto Arkadia bez pieczenia Ciasto Arkadia to pyszne, warstwowe ciasto bez pieczenia na szybko z mascarpone, herbatnikami i brzoskwiniami z puszki . Jest idealne na święta, urodziny, imieniny i inne okazje.  Zobaczcie, jak szybko przygotować ciasto bez pieczenia z herbatnikami na poniższym filmie : Kliknij tu, by subskrybować mój kanał na Youtube Nasze ciasto bez pieczenia na herbatnikach składa się z kilku warstw. Pierwsza to budyń ugotowany na soku pomarańczowym zamiast mleka, do którego dodajemy po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lekcje w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

Lekcje w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, ciasto, mascarpone, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, polewa czekoladowa, ciasteczka, ciastka , warstwowa, biszkopt, ciasto kruche, ciasto 3 bit, ciastka kremówki, ciasto na zimno, ciasto kokosowe, ciasto z brzoskwiniami, ciasto czekoladowe, ciasto z kremem, krem czekoladowy, ciasto 3 bit

Inne przepisy z Lekcje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.