Całuśne bułeczki zapiekane

Całuśne bułeczki zapiekane

Całuśne bułeczki zapiekane

Dlaczego całuśne? Bo przypominają mi pełne usteczka. Ot, takie moje pierwsze skojarzenie. Pyszne, chrupiące, zapiekane! Co nam trzeba? W zależności ile chcecie ich zrobić. Bułki typu poznańskie ( z przedziałkiem)- duże Na każdą z nich: 2 plasterki masła cienka kiełbaska (np. z szynki, wybierajcie powyżej 80% mięsa) 2 plastry sera kiełki- dowolne wiórka cebulki ketchup, opcjonalnie majonez plaster pomidora Robimy! Bułkę łamiemy na dwie połówki. Drążymy środek miąższu. Do każdej połówki dajemy trochę ketchupu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bułki, majonez, szynka, mięso, śniadania, kolacja, pieczywo

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję