Tort zrobiony w domu daje dużo satysfakcji, a do tego wiesz co jesz. Wydaje ci się to trudne? Nic bardziej mylnego. Podstawą jest udany biszkopt. Potem tylko kroisz, przekładasz i ozdabiasz. Wedle życzenia, smaku i koloru. Mam dla Was biszkopt, który na pewno wam się uda. Co nam trzeba? na biszkopt na tortownice 24cm. Szklanka – 250 ml. 8 jajek 2 szklanki maki pszennej, 2 szklanki cukru białego 2 łyżki octu, płaska łyżeczka proszku do pieczenia papier do pieczenia do zwiększenia brzegów-ładnie rośnie! Robimy! J... czytaj dalej...
Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat