Pasztet z soczewicy zielonej

Pasztet z soczewicy zielonej

Pasztet z soczewicy zielonej

Pasztet ten jest piękny w swej prostocie – ma dwa bardzo zdrowe i sycące roślinne składniki – a jest niesamowicie smaczny! Jego smak doceniają również inni (wszystkożerni ) członkowie naszej rodziny, którzy po skosztowaniu go u nas, sami pieką go sobie w domu. Przepis ten pochodzi od Jadłonomii i wszystkim go polecam Składniki: 2 cebule 3 listki laurowe 2 owoce jałowca 3 ziarna ziela angielskiego olej do smażenia 2 szklanki ugotowanej zielonej soczewicy 1 szklanka ugotowanej zimnej kaszy jaglanej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lamarida.pl

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.