Wegański pasztet z kaszy jaglanej, warzyw i orzechów

Wegański pasztet z kaszy jaglanej, warzyw i orzechów

Wegański pasztet z kaszy jaglanej, warzyw i orzechów

 Smaczny, zdrowy i prosty w przygotowaniu pasztet wegański to moje ostatnie odkrycie. Uwielbiam jego genialny smak i aromat. Ten pasztet piekłem już kilka razy i zawsze wychodzi idealny. Ma chrupiącą skórkę z wierzchu, a w środku jest delikatny i kremowy. Świetnie smakuje z ogórkiem kiszonym lub świeżym. Ja zajadam go również z chrzanem i konfiturą z żurawiny.  Pasztet wegański należy przechowywać w lodówce do 3-4 dni. Obserwuj mój profil na INSTAGRAMIE SKŁADNIKI na keksówkę o wymiarach: 27 x 8 cm ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.