Czas przygotowania: 25 min.Porcja dla 6 osóbKoszt przygotowania: 19,00 złSKŁADNIKI na sałatkę:300 g makaronu muszelki150 g tuńczyka z puszki w sosie własnym2 jajka na twardo250 g czerwonej fasoli250 g kukurydzy250 g zielonego groszku2 ogórki konserwowe1/2 białej cebuli1 łyżeczka soku z cytryny2 łyżki majonezu1 łyżka jogurtu1 łyżeczka musztardy1 łyżeczkasól, pieprzPRZYGOTOWANIE sałatki makaronowej z tuńczykiem:Makaron gotujemy (al dente) w osolonej wodzie. Jajka gotujemy na twardo, odstawiamy do wystygnięcia i kro... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.