Przepis na : śniadanie
Czas przygotowania: 25 min. Porcja dla 2 osób Koszt przygotowania: 6,00 zł SKŁADNIKI: 1 szklanka Quinoa (biała komosa ryżowa) 2 szklanki wody 2 łyżeczki oleju kokosowego virgin 1 świeża gruszki 2 łyżeczki płatków kokosowych 2 łyżeczki żurawiny PRZYGOTOWANIE: Komosę ryżową płuczemy pod zimną wodą na gęstym sitku. Jeśli nie posiadacie sitka, możecie płukać komosę w miseczce. Należy zmieniać wodę 3-4 razy. Komosy nie moczymy. Wypłukaną komosę przekładamy do rondelka i zalewamy dwiema szklankami wody. Zagotowuje... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.