Cukinia faszerowana kaszą gryczaną i serem feta

Cukinia faszerowana kaszą gryczaną i serem feta

Cukinia faszerowana kaszą gryczaną i serem feta

Czas przygotowania: 45 min. Porcja dla 2 osób Koszt przygotowania: 10,00 zł SKŁADNIKI: 2 duże cukinie 100 g sera feta 2 łyżki tartego parmezanu 100 g kaszy gryczanej 1 mała cebula 1/4 kopru włoskiego (fenkuł) 3 łyżki pasty pomidorowej 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego 1 ząbek czosnku 1 garść natki pietruszki 1/2 łyżeczki cynamonu 1 łyżeczka oregano sól, pieprz oliwa z oliwek PRZYGOTOWANIE: Kaszę gryczaną wstawiamy do gotowania. Cukinię myjemy, osuszamy, przekrawamy wzdłuż i wydrążamy gniazda nasienne. Fetę kroi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.