Przepis na : kolacja
Włoska bruschetta to pomysł na lekką, we włoskim stylu kolację. Chrupkie pieczywo, soczyste czerwone i słodkie pomidory w połączeniu z mozzarella i bazylią tworzą niezwykłą kompozycję. Moją wersję bruschetty wzbogaciłem dodatkiem czarnej oliwki. Składniki pieczywo 2 czerwone pomidory 1 kulka mozzarelli 5-6 oliwek garść świeżej bazylii 2 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz 1 ząbek czosnku Do tej przystawki możecie wykorzystać dowolne pieczywo, takie jakie lubicie najbardziej. Ja polecam bagietkę. Włoska bruschett... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...