Jajka to jeden z najbardziej popularnych produktów na całym świecie. Spożywane i przygotowywane są na różne sposoby w wielu krajach. Wiele osób, w tym dietetyków uważa, że ich wersja na miękko jest ta najbardziej zdrową, tą zawierającą najwięcej składników odżywczych. Warto wiedzieć zatem jak przygotować jajka na miękko, aby wyszły perfekcyjnie. Tak aby białko było ścięte, a żółtko w środku płynne. Idealny czas gotowania jajek na miękko to 3-4 minuty. Jak przygotować jajka na miękko Jajka dokładnie myjemy. ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...