Jajka na miękko – jak przygotować je perfekcyjnie

Jajka na miękko – jak przygotować je perfekcyjnie

Jajka na miękko – jak przygotować je perfekcyjnie

Jajka to jeden z najbardziej popularnych produktów na całym świecie. Spożywane i przygotowywane są na różne sposoby w wielu krajach. Wiele osób, w tym dietetyków uważa, że ich wersja na miękko jest ta najbardziej zdrową, tą zawierającą najwięcej składników odżywczych. Warto wiedzieć zatem jak przygotować jajka na miękko, aby wyszły perfekcyjnie. Tak aby białko było ścięte, a żółtko w środku płynne. Idealny czas gotowania jajek na miękko to 3-4 minuty. Jak przygotować jajka na miękko Jajka dokładnie myjemy. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.