Farsz ze szpinaku i fety

Farsz ze szpinaku i fety

Farsz ze szpinaku i fety

Przepis na : obiad

Prosty i smaczny farsz ze szpinaku, fety, cebuli i czosnku. Świetny do nadziewania mięs, pierogów, naleśników, krokietów, cannelloni, muszli makaronowych, wytrawnych kruchych babeczek oraz tworzenia przekąsek z ciasta francuskiego   Przekąski z piekarnika: ** Bruschetta z pomidorami i bazylią ** Domowe pieczywo czosnkowe ** Pizzerinki z ciasta francuskiego ** Paluszki z ciasta francuskiego   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Składniki: 1 opakowanie mrożonego szpinaku (450g) 200... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Warto przeczytać

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, koktajle, ciasto francuskie, ciasto, naleśniki, przekąski, krokiety, pierogi przepis, pierogi, banan, babeczki, obiad, bruschetta, cannelloni, jabłka, przystawki, kolacja, pierogi ze szpinakiem, ciasto na pierogi, ciasto z bananami, ciasto kakaowe

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.