Przepis na : obiad
Placki po węgiersku, to jedno z ulubionych potraw wielu smakoszy. Połączenie chrupiących placów ziemniaczanych z gulaszem.Placek po węgiersku. Gulasz: 500 g udźca z indyka 4 łyżki oleju cebula papryka czerwona 300g pieczarek 1 cebula szczypta papryki suszonej szczypta pieprzu mielonego pieprz w ziarnach szczypta soli Placki ziemniaczane:
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...