Dyniowe szaleństwo wciąż trwa! Jesień to taki czas, kiedy to warzywo smakuje najlepiej. W sklepach, na bazarach i targach kuszą nas przepiękne dynie w różnych kształtach, rozmiarach, kolorach i odmianach. Jednak ja zdecydowanie pałam miłością pierwszą i niewinną do mojej ukochanej Hokkaido. Jest pyszna po upieczeniu, ma piękny kolor i wspaniały smak. Po zmiksowaniu powstaje z niej gęsta i aksamitna zupa. dziś zapraszam Was na krem z dyni i marchewki z dodatkiem cebuli i mleczka kokosowego. Wszystkie warzywa ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...