Janginizacja, wekowanie bez cukru - Gatita w Pytaniu na Śniadanie

Janginizacja, wekowanie bez cukru - Gatita w Pytaniu na Śniadanie

Janginizacja, wekowanie bez cukru - Gatita w Pytaniu na Śniadanie

  Tym razem w porannym programie Pytanie na Śniadanie rozmawialiśmy o wekowaniu owoców bez cukru. Znasz taką metodę? To bardzo prosty sposób na zamykanie owoców w słoiku bez dodawania cukru, ale z dodatkiem soli. Natomiast jeśli masz ochotę poczytać więcej o janginizacji, to kliknij tutaj → janginizacja owoców . Przygotowałam specjalny wpis na blogu na ten temat.   Janginizacja, wekowanie bez cukru - Gatita w Pytaniu na Śniadanie Muszę przyznać, że to bardzo zdrowy i prosty sposób na przetwory z owocó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.