Pasta z wędzonego pstrąga

Pasta z wędzonego pstrąga

Przepis na : śniadanie

Wędzony pstrąg jest delikatny w smaku. Szczególnie wędzony w przydomowej własnej wędzarni. Ja właśnie takiego użyłam do swojej pasty. Przed wędzeniem leżakował w delikatnej solance z ziołami i był wędzony na dymie z olchy, dębu i jabłoni. Dzięki temu nie miał ostrego zapachu dymu jaki mają ryby zakupione w sklepie, i nie był bardzo słony. Dlatego jeżeli będziecie robić pastę z zakupionego w sklepie pstrąga musicie pamiętać,  aby jej nie przesolić i użyjcie  łagodnej musztardy.  ...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.