Przepis na : obiad
Szakszuka szpinakowa to danie, które niestety wizualnie mi nie wyszło, za to smakuje pysznie! Gorąco polecam jako formę śniadania na ciepło. Szpinakowa szakszuka – Składniki: pół średniej cebuli – ok. 60 g 1 średni ząbek czosnku 1 łyżka o The post Szakszuka szpinakowa appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...