Surówka z białej kapusty i rzodkiewki

Surówka z białej kapusty i rzodkiewki

Surówka z białej kapusty i rzodkiewki

Polecam surówkę do obiadu, z białej kapusty i rzodkiewki. Składniki Biała kapusta 500g Rzodkiewka 2 pęczki Jogurt grecki 4 łyżki Koperek 1 pęczek Musztarda delikatesowa 4 łyżeczki Sól do smaku Wykonanie surówki z bia The post Surówka z białej kapusty i rzodkiewki appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.