Post Sos holenderski z miętą pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...nigdy nie jadłam, ale chętnie spróbuję zrobić :) zobaczymy co z tego wyniknie :)
Sos holenderski bardzo lubię ,miętę toleruję tylko w herbacie .Ostatnio wiele mnie zaskakuje( kulinarnie ) ,więc myślę ,że z chęcią spróbuję
uwielbiam sos holenderski, ale z dodatkiem mięty jeszcze nie próbowałam, zapowiada się ciekawie:)