Przepis na : sałatka
Składniki Tuńczyk rozdrobniony w oleju 2 puszki Ser żółty Gouda 150g Kukurydza konserwowa 1 puszka (285g) Groszek konserwowy 1 puszka (240g) Jajka 4sztuki Szczypiorek 1 pęczek Majonez 6 czubatych łyżek Musztarda delikatesowa 2 czubate The post Sałatka warstwowa z tuńczykiem appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...