Przepis na : sałatka
Składniki Tuńczyk rozdrobniony w oleju 2 puszki Ser żółty Gouda 150g Kukurydza konserwowa 1 puszka (285g) Groszek konserwowy 1 puszka (240g) Jajka 4sztuki Szczypiorek 1 pęczek Majonez 6 czubatych łyżek Musztarda delikatesowa 2 czubate The post Sałatka warstwowa z tuńczykiem appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...