Post Pasta jajeczna z wędzoną makrelą pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Z makrelą jeszcze nie jadłam;) Zapraszam do mnie-zostałaś otagowana;)
oo.. ja to zazwyczaj makrelę kupowałam w puszce w sosie pomidorowej..Podoba mi się twoja wersja, zapisuję i muszę spróbować! :)
ja uwielbiam wędzoną makrelę :) czasem mieszam ją z białym serem, ale sama w sobie jest tak pyszna, że najczęściej jem w czystej postaci :P
kiedyś bardzo często u nas robiona, dzięki za przypomnienie receptury:)
To autentyczny kulinarny przebój, uwielbiam ta pastę, jest świetna. Myślałam, że nikt już o niej nie pamięta. Bardzo mnie cieszy, że prezentujesz przeboje. Może zróbmy listę przebojów :)