Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Post Pasta jajeczna z wędzoną makrelą pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Silver, 16 grudnia 2013 15:52:43

Z makrelą jeszcze nie jadłam;) Zapraszam do mnie-zostałaś otagowana;)

Salvador Dali, 16 grudnia 2013 22:13:44

oo.. ja to zazwyczaj makrelę kupowałam w puszce w sosie pomidorowej..Podoba mi się twoja wersja, zapisuję i muszę spróbować! :)

Zwyczajna mama, 16 grudnia 2013 23:16:32

ja uwielbiam wędzoną makrelę :) czasem mieszam ją z białym serem, ale sama w sobie jest tak pyszna, że najczęściej jem w czystej postaci :P

Ola, 17 grudnia 2013 10:29:21

kiedyś bardzo często u nas robiona, dzięki za przypomnienie receptury:)

Ania, 17 grudnia 2013 10:54:34

To faktyczny kulinarny przebój, uwielbiam tę pastę, jest doskonała.

DżemDżus, 17 grudnia 2013 10:58:22

To autentyczny kulinarny przebój, uwielbiam ta pastę, jest świetna. Myślałam, że nikt już o niej nie pamięta. Bardzo mnie cieszy, że prezentujesz przeboje. Może zróbmy listę przebojów :)