Dżem jagodowy

Dżem jagodowy

Dżem jagodowy

Dżem jagodowy – Prosty w wykonaniu, pyszny, słodki i gęsty dżem z jagód – idealny na kanapki, czy też jako dodatek do gofrów i naleśników. Dżem jagodowy – Składniki: Jagody 400g Cukier 200g Dżem jagodo The post Dżem jagodowy appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję