Domowy pasztet drobiowy z wątróbką

Domowy pasztet drobiowy z wątróbką

Domowy pasztet drobiowy z wątróbką

Przepis na : kolacja

Domowy pasztet drobiowy z wątróbką – bez pieczenia , więc można by rzec, że raczej pasta z wątróbki , czy jak to woli smarowidło z wątróbki drobiowej. Pasztet ten nie wymaga pieczenia, a więc jest dość szybki w wykonaniu i idealnie nadaje się do kanapek ;-) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Domowy pasztet drobiowy z wątróbką – Składniki: ok. 1 kg wątróbki drobiowej mleko do moczenia wątróbki – u mnie 250 ml mleka ok. 100 ml wody do ‘podlania’ wątróbki 2 średnie ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, wątróbka drobiowa, ogórki, śniadania, pasta, bez pieczenia, mięso mielone, mielone, kolacja, mięso, kanapki, kanapka, ogórki kiszone, pasta kanapkowa, przetwory, ogórki konserwowe, szybka kolacja, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.