Chrupiący kurczak miodowo-czosnkowy

Chrupiący kurczak miodowo-czosnkowy

Chrupiący kurczak miodowo-czosnkowy

Przepis na : obiad

Chrupiący kurczak miodowo-czosnkowy – bez smażenia! Pyszne kawałki pieczonego kurczaka w panierce panko z dodatkiem sosu miodowo-czosnkowego to coś, co uwielbiam :) Świetnie sprawdzą się jako danie na obiad, np. podawane z ryżem, ale także jako kąski kurczaka na imprezę – wystarczy po prostu powbijać w nie wykałaczki :) Więcej przekąsek znajdziecie tutaj: przekąski na imprezę (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Chrupiący kurczak miodowo-czosnkowy – Składniki: Składniki na kurcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, sosy, przekąski, przekąska, tarta, impreza, kurczak pieczony, bułki, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, obiad, sylwester, pierś, piersi, ryż, mięso, filet z kurczaka, sos czosnkowy, przekąski na sylwestra, bez pieczenia, kurczak z ryżem, dania z piersi kurczaka, potrawy z kurczaka, mięsa pieczone

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.