Przepis na : obiad
Inspiracja: Cannelloni z mięsem w sosie porowym wg Okrasy . Kuchnia Lidla. Przepis nieco zmodyfikowałam, używając tego, co akurat miałam pod ręką w lodówce. Składniki Szynka wieprzowa 500g na mielone Makaron cannelloni ok. 14 rurek makaronu Słodka śmietana 30% 300ml Czosnek 5 ząbków Por 1 por Masło 50g Mleko 3,2% 300ml Gałka muszkatołowa 1 łyżeczka […] The post Cannelloni z mięsem mielonym w sosie porowym appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...pyszne :) ale takie kaloryczne dania robię bardzo rzadko :( chociaż mogłabym jeść codziennie bo uwielbiam kuchnię włoską, makarony i ser w każdej postaci!
Cannelloni w sosie porowym, coś nowego, na pewno było pysznie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
Super cannelloni i piękne zdjęcia :)Pozdrawiam i zapraszam do siebie myszkagotuje.blogspot.com
Przez Ciebie Paula głodna się zrobiłam, a minęły tylko 2 godziny od obiadku! :-)Ania
Takie właśnie lubię, z mięsem mielonym i sosem pomidorowym, pycha, u Ciebie wygląda przepysznie, też zaglądam do ,kuchni lidla, dziś robię bezy cukiernika z kremem czekoladowym, mniam :)
Pięknie Ci się zapiekły canelloni :) Bardzo fajnie wyglądają :)