Pyszny czekoladowy sernik, który wyglądem przypomina paski zebry. Prosty do zrobienia i zaskakujący w smaku. Składniki (blaszka 23/33): ser twarogowy lub z wiaderka 1,5 kg, masło 200 g, jajka 7 szt cukier 300 g, budyń śmietankowy 1,5 szt, budyń czekoladowy 1,5 szt, kakao 3 łyżki, polewa: czekolada mleczna 1,5 tabliczki, mleko 5 łyżek, dodatkowo: migdały drobno posiekane 2-3 łyżki, Sposób przygotowania: Masło roztapiamy i odstawiamy do ostygnięcia. Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.