Niezwykle puszysty serniczek jak pianka. Bardzo prosty i szybki do zrobienia. Składniki blaszka 23/33: ser w wiaderku 1,5 kg. jajka 9 szt, cukier 250 g, budyń śmietankowy 3 szt, olej 3/4 szklanki, mleko 1,5 szklanki, mleko w proszku 1,5 szklanki, cukier waniliowy 2 szt, sok z połowy cytryny, herbatniki, Sposób przygotowania: Ser przełożyć do dużej miski i dodać proszek budyniowy, żółtka oraz cukier waniliowy i zmiksować do połączenia. Następnie dodać... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.