Panierowane pieczarki

Panierowane pieczarki

Panierowane pieczarki

Chrupiące na zewnątrz i soczyste w środku. Doskonale smakują zarówno na zimno jak i na gorąco. Cenie pieczarki nie tylko za ich niesamowite walory smakowe, ale również za ich wartość odżywcz ą . Otóż zawierają one witaminy z grupy B, witaminę D oraz cenne minerały. Uwielbiam wszelkiego rodzaju grzyby oraz kocham je zbierać💜💜💜 Szukanie grzybków w lesie sprawia mi ogromn ą  radość, lecz gdy za oknem mamy zimę to niestety żadnego grzybka w lesie ni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, tarta, grzyby, bułki, sosy, papryka, czosnkowy, przystawki, sos czosnkowy, bułka pszenna, pieczarki w sosie, tarta na słodko

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.