Dzisiaj ciasto zrobione z tego co miałam w domu. Wyszło naprawdę smaczne i nie za słodkie ciacho, które prezentuje się rewelacyjnie. Do ciacha możecie użyć mrożonych malin. Składniki blaszka 23/33: Biszkopt: jajka 4 szt, cukier 3/4 szklanki, mąka pszenna 3/4 szklanki, mąka ziemniaczana 1 łyżeczka, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, krem budyniowy: budyń waniliowy 2 szt, mleko 850 ml, galaretka malinowa 2 szt, warstwa z malinami: maliny świeże lub mrożone 250 g, galaretka malinowa 2 szt, woda gorąca 700... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.